📌Галлагаа хийхийн өмнө хүйтэн үнсийг буулгаж, үнсний тосгууртай үнсийг асгаж суллах
📌Зуухны аманд гал асаах модоо өрж, зэрэглэнэ
📌Модон дээрээ 4-5 кг шахмал болон хагас коксон түлшээ хийнэ
📌Зуухны дээд тагийг сайтар хааж, үнсний тосгуурыг 2 см хэмжээтэй нээж агаар оруулна
📌Янданг тогтмол хөөлөх
📌Бэлтгэсэн модоо газ болон цаас, шатах материалаар асаана
Жич: Монгол гэрт галлагаа хийх бол янданг 7 хоногт 1 удаа хөөлж хэвших, ханан пийшинд галлагаа хийдэг бол сард 1 удаа хөөлж хэвшээрэй.
Сэтгэгдэл бичих хэсэг